İçi için:
Hazırlanışı:
Bütün malzeme karıştırılarak yumuşak ele yapışmayan bir hamur elde edilir.
Hiç beklenmeden iç harçtan koyularak şekil verilir. Üzerine yumurta sarısı ve isteğinize göre susam, çörek otu atılan poğaçalar mayalanmaya sıcak bir yere bırakılır. 40-45 dk mayalandırılır. 200 derece sıcak fırında altı ve üzeri kızarana kadar pişirilir.
Hiç beklenmeden iç harçtan koyularak şekil verilir. Üzerine yumurta sarısı ve isteğinize göre susam, çörek otu atılan poğaçalar mayalanmaya sıcak bir yere bırakılır. 40-45 dk mayalandırılır. 200 derece sıcak fırında altı ve üzeri kızarana kadar pişirilir.

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder